Avís legal i política de privacitat

Informació bàsica sobre la protecció de dades

Lloc web: autoescolamario.cat

Titular del lloc web: Marius Fores Boada

Direcció postal: Carrer Avenir, 44 – Valls, 43800 (Tarragona)

Telèfon: 977 601 262

Correu electrònic: amario@tinet.org

Legitimació: Consentiment atorgat per l’usuari

Edat legal consentiment: L’Usuari certifica que és major de 14 anys i que per tant posseeix la capacitat legal necessària per a la prestació del consentiment quant al tractament de les seves dades de caràcter personal i tot això, de conformitat amb el que estableix aquesta Política de Privadesa.

Destinataris: Es comunicaran dades a tercers per poder dur a terme les finalitats descrites en aquesta política de privadesa. En cap cas se cediran dades a tercers per a finalitats diferents de les descrites en aquest document.

Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

 

Amb quina finalitat tractarem les vostres dades de caràcter personal i durant quant de temps les conservarem?

L’empresa tractarà les seves dades de caràcter personal exclusivament per a fins determinats, explícits i legítims, i no seran tractades de manera incompatible amb aquests fins.

Finalitat 1

Gestió, estudi i resolució de consultes efectuades a través de la web. L’empresa conservarà les dades de caràcter personal el temps necessari segons la informació facilitada i els terminis de conservació recollits en normatives que siguin aplicables.

Finalitat 2

Informació comercial i serveis.

 

Quina és la legitimació per al tractament de les vostres dades?

La base legal per al tractament de les vostres dades és el consentiment que ens atorga en marcar la casella en què accepta la nostra política de privadesa.

 

A quins destinataris es comunicaran les vostres dades?

Les dades són confidencials i no se cediran a tercers, llevat que hi hagi una obligació legal.

 

Quins són els vostres drets quan ens facilita les vostres dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a l’empresa estem tractant dades personals que els concerneixin, o no.

En concret, podeu adreçar-vos a l’empresa a la vostra adreça postal, o bé, a l’adreça de correu electrònic amario@tinet.org amb la finalitat d’exercir els drets següents:

  • Dret a sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat.
  • Dret a sol·licitar-ne la rectificació o supressió.
  • Dret a sol·licitar la limitació del tractament.
  • Dret a oposar-se al tractament.
  • Dret a la portabilitat de les dades.

Podeu sol·licitar els formularis necessaris per a l’exercici d’aquests drets enviant un correu electrònic a amario@tinet.org. Donat el caràcter personalíssim de l’exercici de qualsevol d’aquests drets heu d’adjuntar a la sol·licitud còpia del vostre carnet d’identitat o document acreditatiu equivalent. Podeu adreçar-vos a l’Agència Espanyola de protecció de Dades per obtenir informació addicional sobre els vostres drets o presentar una reclamació davant d’aquesta, especialment quan no heu obtingut satisfacció en l’exercici dels vostres drets, obtenint tota la informació necessària per a això a través de la web www.agpd.es.