L' Autoescola Mario treballa per a una conducció responsable

En persones de 15 a 30 anys, els accidents a la carretera, són la principal causa de mort. L’ús del mòbil mentre es condueix és la primera causa d’accident.

Hem de ser conscients que per reduir el risc d’accidents, hem d’aprendre a conduir adequadament i practicar una conducció segura, responsable i eficient. Només així augmentarem la nostra seguretat i la dels que ens acompanyen.

Reflexionem i siguem conscients. A l’Autoescola Mario, ens agrada pensar que formem conductors responsables.

side-3
side-1
side-2

Et proposem que et deixis aconsellar pels nostres professors. No es tracta d’aprendre a aprovar un examen: es tracta d’aprendre a conduir un vehicle i a circular de forma respectuosa amb els altres vehicles i amb l’entorn que ens envolta.

Les normes de seguretat canvien de la mateixa manera que canvia la tecnologia, les ciutats i les infraestructures viàries. Cada vegada hi ha més trànsit la qual cosa fa que cada vegada s’ha d’estar més atent a la reacció dels altres conductors, dels vianants i als altres vehicles que van ocupant el seu espai a la via pública: bicicletes, patinets, etc.

A l’Auto Escola Mario som professionals de l’ensenyament viari des de 1964. Confia en la nostra experiència i professionalitat per a convertir-te en una bona conductora o un bon conductor.